Marcel Ciolacu - O tânără de 23 de ani, care creÅŸte deja 10 copii, vrea să : ”cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie”, a adăugat.

Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. Întrebat dacă ar susține un guvern minoritar pnl. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Liderul psd și mai mulți parlamentari ai formațiunii au mers la vaccinare după ce a avut loc în parlamentul votul de încredere pentru guvernul cioloș 2. „vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune", a spus șeful psd.

31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. O tânără de 23 de ani, care creÅŸte deja 10 copii, vrea să
O tânără de 23 de ani, care creşte deja 10 copii, vrea să from www.ziuanews.ro
Președintele psd, marcel ciolacu, a depus o plângere penală la dna împotriva premierului interimar florin cîțu, dar și a altor membri din executiv. 41 s 11 93 d 24. Întrebat dacă ar susține un guvern minoritar pnl. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Liderul psd și mai mulți parlamentari ai formațiunii au mers la vaccinare după ce a avut loc în parlamentul votul de încredere pentru guvernul cioloș 2. „vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune", a spus șeful psd. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament.

Mandat precedent 67 s 154 d:

Președintele psd, marcel ciolacu, a depus o plângere penală la dna împotriva premierului interimar florin cîțu, dar și a altor membri din executiv. Lider din 22 august 2020: Mandat precedent 67 s 154 d: Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. 41 s 11 93 d 24. 21.10.2021 · marcel ciolacu, după consultările de la cotroceni: Plângerea vizează modul în care florin cîțu a împărțit peste un miliard de lei din fondul. Mandate rezultate 47 s 20 110 d 44: Ultimele alegeri 45,68% s 44,14% d: „vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune", a spus șeful psd. Alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție, dar suntem conștienți că acum nu pot fi organizate. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat.

"fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Dan barna dacian cioloș : Alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție, dar suntem conștienți că acum nu pot fi organizate. Întrebat dacă ar susține un guvern minoritar pnl. Președintele psd a refuzat să spună clar dacă partidul pe care îl conduce va susține un guvern minoritar.

UCB vrea să înființeze un muzeu dedicat sculptorului from www.gds.ro
"fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". Mandate rezultate 47 s 20 110 d 44: 04.10.2021 · marcel ciolacu, preşedintele psd, a precizat că nu va face o propunere de premier şi exclude orice posibilitate să intre la guvernare alături de turcan sau cîţu. Plângerea vizează modul în care florin cîțu a împărțit peste un miliard de lei din fondul. „vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune", a spus șeful psd. Lider din 22 august 2020: 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil.

11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare".

Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. 31.10.2021 · marius pieleanu a vorbit la realitatea despre un scenariu mai putin previzibil. Mandate rezultate 47 s 20 110 d 44: Lider din 22 august 2020: "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Întrebat dacă ar susține un guvern minoritar pnl. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. 04.10.2021 · marcel ciolacu, preşedintele psd, a precizat că nu va face o propunere de premier şi exclude orice posibilitate să intre la guvernare alături de turcan sau cîţu. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. Președintele psd a refuzat să spună clar dacă partidul pe care îl conduce va susține un guvern minoritar. 41 s 11 93 d 24. Liderul psd și mai mulți parlamentari ai formațiunii au mers la vaccinare după ce a avut loc în parlamentul votul de încredere pentru guvernul cioloș 2. 21.10.2021 · marcel ciolacu, după consultările de la cotroceni:

"cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat. Președintele psd a refuzat să spună clar dacă partidul pe care îl conduce va susține un guvern minoritar. 21.10.2021 · marcel ciolacu, după consultările de la cotroceni: 41 s 11 93 d 24. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare".

Lider din 22 august 2020: Daria Radionova declarații despre Bianca DRăgușanu și Alex
Daria Radionova declarații despre Bianca DRăgușanu și Alex from cdn.knd.ro
Mandat precedent 67 s 154 d: Președintele psd, marcel ciolacu, a depus o plângere penală la dna împotriva premierului interimar florin cîțu, dar și a altor membri din executiv. „vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune", a spus șeful psd. Este momentul să se ia o decizie pentru a rezolva criza politică, a declarat joi dimineață, la sediul psd, liderul partidului, marcel ciolacu. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". Mandate rezultate 47 s 20 110 d 44: 21.10.2021 · marcel ciolacu, după consultările de la cotroceni: 04.10.2021 · marcel ciolacu, preşedintele psd, a precizat că nu va face o propunere de premier şi exclude orice posibilitate să intre la guvernare alături de turcan sau cîţu.

41 s 11 93 d 24.

"fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. Sociologul este de parere ca daca iohannis va decide sa il desemneze premier pe marcel ciolacu, psd are negociatori care ar putea sa incropeasca o majoritate in parlament. Mandat precedent 67 s 154 d: 04.10.2021 · marcel ciolacu, preşedintele psd, a precizat că nu va face o propunere de premier şi exclude orice posibilitate să intre la guvernare alături de turcan sau cîţu. Plângerea vizează modul în care florin cîțu a împărțit peste un miliard de lei din fondul. Președintele psd a refuzat să spună clar dacă partidul pe care îl conduce va susține un guvern minoritar. Mandate rezultate 47 s 20 110 d 44: Întrebat dacă ar susține un guvern minoritar pnl. 41 s 11 93 d 24. Liderul psd și mai mulți parlamentari ai formațiunii au mers la vaccinare după ce a avut loc în parlamentul votul de încredere pentru guvernul cioloș 2. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare". „vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune", a spus șeful psd. "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat.

Marcel Ciolacu - O tânără de 23 de ani, care creÅŸte deja 10 copii, vrea să : "cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie", a adăugat.. 41 s 11 93 d 24. Lider din 22 august 2020: Plângerea vizează modul în care florin cîțu a împărțit peste un miliard de lei din fondul. "fac un apel la toți liderii politici, pentru că întindem prea mult coarda și este momentul să luăm o decizie", a spus ciolacu. 11.10.2021 · președintele psd, marcel ciolacu, a declarat, luni, înaintea consultărilor cu președintele klaus iohannis, că „dacă avem o majoritate, revenim la guvernare".